Sunday, September 30, 2007

Raeli galeriis vol. 2


Juuli 2006, Rael Artel Galerii, Pärnu


Selle foto tarbeks panin kaamera kaugele prügikasti peale ja jooksin kaadrisse. Kuna see fix objektiiv oli 135 mm fookuskaugusega, siis võttis päris piisavalt aega, et sillutises plätadega õigesse kohta jõuda. Kadril nagu näha on poseerimine taas väga hästi õnnestunud. Käes on tal ühe Raeli projekti raames trükitud postkaart ja teises käes - kuidas nii? - õlu?!?!? Üks galerii rekvisiitidest, õnneks.

Natuke galeriid järgmisel korral veel.


Sunday, September 23, 2007

Raeli galeriis vol. 1

Juuli 2006, Rael Artel Galerii, Pärnu


Kadri ja osake sellest fantastilisest keskkonnast, mis ilmselt polnud kõige tervislikum...mäletan asbesti. Vist. Minu arust läks see galeriike sulgemisele, aga ma ei tea päris hästi. Väga tore koht oli igatahes.

Tuleb lisa.

Sunday, September 16, 2007

Ansambel

Juuli 2006, Mudaravila õu, Pärnu


Kultuur. Muusikat mängiti ja keegi minu arust tantsis, väga hästi ei mäleta, aga vist olid kaks poissi ja tüdruk. Ilmselt Viljandist. Merli kutsus meid sinna. Pidasime vastu. Muusikud olid andekad, see mulle meeldis. Vist isegi olid kõik tüdrukud.


Sunday, September 09, 2007

Puhkehetk

Juuli 2006, üks Riia maantee parkidest, Pärnu


Avastasin, et Raeli Galerii seeria vahele on jäänud kaks muud kaadrit Pärnu suvest. Olgu esimene neist nüüd presenteeritud. Puhkasime jalga ühes pargis. Ilm oli soe ja võis varjus pikutada. Mööda käis naine koeraga ja üldse oli kuidagi mõnusalt chill.