Wednesday, September 29, 2010

Enne rongile minekut


Juuni/2008 vaksali lähedal Drobeta-Turnu Severin, Rumeenia


Kinnitasime enne rongile minekut keha, et edukalt meie järgmisesse peatuspaika jõuda. Jogurt oli hea ja banaan maitses Rumeenias imeliselt.


Sunday, September 26, 2010

Pulma aftekas ehk järgmine päev


Juuni/2008 kesklinn, Drobeta-Turnu Severin, Rumeenia



Käisime järgmisel päeval pärast pulmi linnas ühe restorani all n-ö aftekal torti ja alles jäänud sööki söömas ning jalkat vaatamas. Teatavasti oli siis EM. Üks üksik kutsa ootas toitu ja armastust. Selliseid on Rumeenias kahjuks tuhandeid. Ja kolm ägedat mutti poseerisid liikluskeerises ja olid veidi fookusest väljas.

Tervitused Katile!


Wednesday, September 22, 2010

Kohalikud tüdrukud


Juuni/2008 hosteli ees, Drobeta-Turnu Severin, Rumeenia


Sellised näevad välja noored Rumeenia tüdrukud. Sõbralikud, et ehk oli võimalik pilti teha. Mõistagi kiskus olukord pisut edevaks.


Sunday, September 19, 2010

Õuduste(sääse)öö

Juuni/2008 hostel, Drobeta-Turnu Severin, Rumeenia


Tundub kaunis ja meeleolukas hostel olevat, aga tegelikult seal veetsin kõige õudsama öö oma elus, kus pidin võitlema sääskede, palavuse ja õhupuudusega. Ma ei tea kuidas üldse ööst lõpuks hommik sai? APPI.



Wednesday, September 15, 2010

Pimik

Aprill/2008 pimik, Tartu, Eesti


Ei midagi ütlevad kaadrid filmi lõpust.
Peamine on hoida puhtust.

Sunday, September 12, 2010

A. le Coq Arctic

Aprill/2008 Tähetorn, Tartu, Eesti


Töötasin pühapäeval ja läksin kontorisse, film oli täis vaja saada ja siis tegin sellised suurt ei midagi ütlevad klõpsud. Sellist hulka Arcticut ei olnud ma enne isegi poes näinud. Ilus ilm oli ka. Muu oli teisejärguline.


Wednesday, September 08, 2010

Olympia


Aprill/2008 kodu, Tartu, Eesti


Esimene oma rahakogumise (ei tea, kuidas see võimalik oli) eest ostetud ratas. Keskjooks suri 2007. aasta kevadel ära aga ratas seisab endiselt. Ei saa panna riiulile kahjuks nagu portselankuju.


Sunday, September 05, 2010

Näituse lugemismaterjali fotod

Aprill/2008 kodu, Tartu, Eesti




Kunagi oli üks huvitav näitus, mis Eestis natuke ringi rändas. Näitusel oli muu hulgas palju harivat lugemismaterjali, mida illustreerisid fotod. Paljude heade inimeste abiga sain need fotod kätte, palju pildistasin ise ka. See juures need, mis andsid jumet juurde toitumisharjumispeatükile. Suur teadus oli nende fotodega. Tśekki ma muideks ei võtnud.


Wednesday, September 01, 2010

Reisitavaar

Märts/2008 kodu, Tartu, Eesti


Esimesel fotol on Triinu tavaar, kui ta käis jalkat Tartus mängimas ja teisel on minu taavar enne kui ma hakkasin Tallinnasse n-ö Katsi sünnipäevale minema.